Quan començar a utilitzar Google Adsense

Quan començar a utilitzar Google Adsense

Google Adsense és una eina molt útil per a tots aquells que desitgen fer l’Internet, una font d’ingrés. És clar, s’ha de conèixer el seu maneig, i els aspectes en els quals es basa, per generar guanys acceptables i obtenir bons resultats. Usualment, ens trobem amb el dubte sobre quan és el moment ideal per inserir Google Adsense en un bloc. Aquests dubtes vénen quan els blocs són relativament nous.

En realitat, són diverses les opinions pel que fa a incloure publicitat de Google Adsense des de l’inici d’un bloc. Trobem els extrems, les opinions radicals, on se’t assegura que utilitzar Adsense des del primer dia és la millor opció, d’altres, per contra, et diuen que l’ideal és esperar presentar quantitats immenses de trànsit. En particular, considero que el terme mitjà és l’opció ideal.
Per la qual cosa, hem de treure’ns la idea d’utilitzar Google Adsense des del naixement del blog, ja que per a la configuració correcta dels anuncis es necessita un contingut dins, per altra banda, no resulta convenient informar-li a Google que desitgem obtenir diners des del primer minut.

Tampoc resulta aconsellable esperar massa temps per al seu ús, ja que cal habituar-se al programa de publicitat de Google, i per fer això el més aviat possible, s’ha d’utilitzar de forma primerenca, igualment per poder treballar amb la prova i error que puguem trobar amb els diferents tipus de banners disponibles a l’eina. En el personal, considero que seria suficient 150 visites al dia per agregar al bloc aquest tipus de publicitat, començant a guanyar una mica de diners. No obstant això, cal tenir en consideració que aquesta quantitat de visites diaris reportaria una reduïda quantitat d’ingressos, però no considero que sigui motiu perquè siguin rebutjats.

Quant es pot guanyar en un bloc petit amb Google Adsense

Segurament et podràs preguntar quant pot arribar a guanyar un bloc petit utilitzant Adsense, clarament les respostes varien, les xifres depenen directament de:

1-El tema a tractar pel bloc.
2-La ubicació i tipus dels anuncis.
Però, si desitges una idea, un bloc petit amb una mitjana de 400 visites cada dia, pot generar al voltant dels 25 o 30 euros per mes. Un altre factor a considerar, és el cost per clic. Són múltiples els aspectes a considerar, però, l’ús correcte d’Adsense representa un gran avantatge per als creadors de blocs. El meu consell és, primer de tot, aprofundir en el tema.

consultor seoagencia seo

Leave a Reply

css.php