Creació d’entrades virals

Creació d’entrades virals

En escriure, si ho fas amb la vista posada en posicionar-te, estàs bastant bé, però si, a més de posicionar-te, el que busques és fer alguna cosa viral, el teu objectiu és més gran, i al aconseguir-ho, hauries major mèrit i resultats sorprenents. El que vull és guiar-te sobre escriure entrades virals.

Com he d’escriure al meu blog? Aquesta és una pregunta molt comuna, i es formula amb força freqüència. S’ha d’aclarir que no hi ha una normativa específica per a escriure, primer, cada persona posseeix un estil particular i propi, això és necessari perquè ens aporta varietat, a més, no tots escrivim sobre la mateixa temàtic, ni ens tractem de comunicar amb el mateix públic. Però hi ha coses, consells o referències que podem prendre com a guia per a realitzar l’art de l’escriptura cibernètica, i si el que volem és crear entrades virals, és el títol el que ressalta, aquest pot determinar que el nostre contingut arribi a moltes persones, sigui compartit i es torni viral, o que sigui invisible i passi desapercebut entre la immensa quantitat d’informació que trobem a l’Internet.
I per comptar amb entrades virals el primer que desitjo ressaltar és l’estructura que hem de proporcionar-li. Un “títol viral” ha de donar una sensació d’urgència al lector, ser bastant específic, busca que el títol ofereixi informació útil, ressalta els beneficis. No ofereixis títols que prometin coses impossibles, sé explícit i indica el tema.

Paraules per a la creació d’entrades virals

A continuació, et ofereixo les que considero són paraules que funcionen realment bé per a la creació d’entrades virals:( seo barcelona)

1. Gratis: Aquesta paraula és bastant atraient, sabem que potser no és sempre el més costós.
2. Fàcil: Per exemple “Crea un bloc de forma ràpida i fàcil”, i sent sincers, a tots ens agrada el significat de les dues paraules.
3. Garantit: Aquesta paraula s’associa amb una promesa, una cosa que va més enllà de la veritat. A l’utilitzar-la es transmet confiança.
4. Ara: El temps pot ser fonamental, i el “no deixis per demà el que pots fer avui” pot jugar al teu favor al moment de crear el títol.
5. Nou: Quan veiem alguna cosa nova ens sentim atrets, generalment ens acaba agradant. De manera general, el nou compleix millor funció que el vell.
6. Mètode, tècnica, truc: Són paraules suggerents i atraients, però de les quals no hem de abusar.
7. Tutejar, crear títols amb caràcter proper: Utilitzar sempre un to cordial i amable.

Leave a Reply

css.php