Estratègia SEO: construcció d’enllaços

Estratègia SEO: construcció d’enllaços

Si tens un lloc web, has de conèixer el que és el SEO, i la importància del posicionament SEO per a la generació de trànsit orgànic. Per la qual cosa, has de crear i dur a terme una bona estratègia de posicionament, que inclogui accions bàsiques per a garantir que el lloc web ocupi un bon lloc dins els resultats llançats pels motors de cerca. La construcció d’enllaços és una d’aquelles accions que poden ajudar el lloc web a obtenir una classificació més alta.

La construcció d’enllaços és summament important quan parlem d’obtenir els millors rànquings dins dels diferents motors de cerca, en específic quan parlem de manera orgànica.
Actualment, fins i tot Google accepta que la construcció d’enllaços és una tècnica que veritablement ajuda a un lloc o pàgina web a ser autoritzada, brindant-li més poder.

No obstant això, cal tenir ben present la quantitat i la qualitat dels enllaços entrants, ja que això resulta de real importància. Anteriorment, es podien observar molts enllaços falsos, els quals es trobaven en espais d’irrellevància per a la temàtica del bloc particular. Aquests enllaços ja no es troben gràcies a les modificacions de l’algoritme de Google.

Però la creació autoritzada d’enllaços entrants és una acció necessària, que no es pot deixar de banda si l’objectiu és augmentar o ampliar el trànsit orgànic d’un lloc web.

Com funciona la construcció d’enllaços?

És bastant senzill comprendre la funció i el mecanisme d’aquesta tècnica. Si el que desitja és construir un enllaç, ha d’escriure una mica de contingut i enviar-lo a un lloc web autoritzat, o un bloc de confiança per als usuaris, que manegen un tema compatible al qual vostè publica.

El lloc web va a oferir enllaços d’entrada al seu propi lloc, sempre que el contingut aconsegueixi complir amb totes les directrius.

Google va a assumir d’aquesta acció, que el seu lloc web posseeix una autoritat per al nínxol en particular, la qual cosa li proporcionarà una millor posició, comparant-ho amb la seva competència dins d’internet.

És molt important recordar que el que realment necessita obtenir són enllaços de molta qualitat, que provinguin de llocs webs respectats pels usuaris i per Google, això augmentarà l’autenticitat i fiabilitat.

Per aquestes raons, és important plantejar-se de manera clara la generació d’enllaços entrants en l’estratègia SEO, amb el propòsit de millorar la nostra posició de la manera més efectiva i ràpida possible.

https://www.seowebconsultora.es/

Leave a Reply

css.php