Eines per Mesurar la Velocitat de càrrega de la teva web

Eines gratuïtes per mesurar la velocitat de càrrega del teu lloc web

Un d’aquests detalls és la velocitat amb la qual carreguen els nostres llocs web, i tot i que en certa mesura depèn de molts factors externs, cap d’ells genera tant impacte com la falta d’optimització de les pàgines que componen el lloc, la responsabilitat recau únicament sobre nosaltres com a dissenyadors i desenvolupadors.

Un lloc que triga molt de temps a carregar acabarà per cansar a l’usuari, que, no pensar-ho dues vegades, tancarà la pestanya del navegador i de manera gairebé segura mai tornarà a visitar-lo. A més d’això, els cercadors més importants de la xarxa prenen en compte la velocitat amb la que carreguen els llocs com a part del SEO, de manera que, de manera òbvia, també es veu afectada la posició que tindran les nostres pàgines en els resultats de cerca .

Per mesurar les diferents variables associades a la velocitat de càrrega, he recollit aquestes aquestes eines gratuïtes que ens brindaran la informació útil per fer que els nostres llocs web carreguin molt més ràpid.

WebPagetest

Permet generar proves de velocitat des de múltiples ubicacions, fent ús de diferents navegadors i tipus de connexió reals. Amb aquesta eina és possible generar una prova simple o configurar més d’una dotzena de paràmetres addicionals per a una prova avançada.

Pingdom Tools

No ofereix tantes opcions de configuració per a realitzar les proves, però els resultats estan ben organitzats i són fàcils d’entendre amb només donar-los un cop d’ull. És tan simple que sorprèn i ens ofereix detalls sobre una gran varietat d’aspectes.

Neustar Web Performance

Els resultats que ofereix són menys dels que podem veure en altres eines, però, ens permet comprovar amb quina velocitat es carreguen els llocs des de 4 llocs diferents de manera simultània.

Load Impact

Aquesta eina simula múltiples clients connectats simultàniament al nostre lloc web, permetent-nos avaluar la forma en què varia la velocitat a mesura que s’envien més peticions al servidor. Des del meu punt de vista, es comporta més com una prova d’estrès.

PageSpeed ​​Insights

I el millor per al final, PageSpeed ​​Insights és una de les eines que Google posa a disposició de nosaltres els desenvolupadors. A més de brindar informes detallats, ofereix consells útils amb els canvis que hauríem de realitzar per fer les nostres pàgines molt més ràpides.

consultor seo seowebconsultora judith sauch

 

Leave a Reply

css.php