SEO per hotels


Google My Business. El Seu està molt bé, però la realitat és la realdad i Google Places, actualment Google My Business, ocupa els primers llocs quan es fa una recerca geolocalitzada. És a dir que si posem “Hotels Barcelona”, entre els primers resultats apareixen les referències de Google My Business. Per tant, una de les primeres coses que hem de fer és donar-nos d’alta a Google My Business i optimitzar la fitxa al màxim.


La mida importa i molt. Una web senzilla amb unes 10 o 15 pàgines no té res a fer front als gegants que favetes internet. Pel que hem d’intentar ser grans i créixer i créixer. Si ets una cadena hotelera, inclou tots els teus hotels en una sola pàgina web. Si ets un petit hotel, insereix un bloc a la teva web i actualitza tant com puguis. No cal que escriguis només sobre l’hotel, pots escriure sobre el teu entorn, turisme, concerts, festes, platges, etc.


Utitza el Long tail. Les paraules clau més competides teu costaran suor i llàgrimes. No et dic que no vagis a per elles. Si treballes bé i dur, segur que ho aconsegueixes, però et costarà temps i dedicació. El millor és treballar keywords long tail amb més de 3 paraules clau que concretin la cerca de l’usuari. És probable que no tinguin tantes cerques com les genèriques, però sí et portaran visites de gran qualitat, usuaris interessats en el teu destí i característiques, ia més són més senzilles de posicionar a curt-mig termini.
Optimitza la web.

Optimitza tota la teva web des de la primera pàgina fins a l’última. Optimitza Titles, descriptions, URL, enllaços, menús, imatges, etiquetes de títol i textos. Optimitza d’una manera natural i que no converteixi la teva web en una estrident pàgina SPAM, però optimitza bé. Utilitza la paraula clau el més a l’esquerra possible en Titles, descriptios i etiquetes de títol.


Inclou contingut multimèdia. Important mostrar les habitacions i l’entorn. A la gent li agrada veure on i com va a dormir o passar les seves vacances. Moltes vegades la decisió entre un lloc o un altre l’anem a prendre pels ulls. A més, els usuaris passaran més temps a la nostra web i això beneficia el nostre SEO.

posicionamiento web barcelona

Leave a Reply

css.php