Meta Robots Tag

Per a què serveixen els Meta Robots Tag segons una agencia marketing online barcelona

Meta robots Alguna vegada t’has preguntat el que són els fitxers robots en el teu lloc web? Potser estigueu utilitzant WordPress i us trobeu amb aquesta etiqueta segura i poc coneguda que diu <meta name = “robots” content = “index”>. Què diables és això? És un robot que automatitza les vostres etiquetes meta? És una peça d’etiqueta de màgia SEO? Converteix el robot de Google a la teva pàgina?

Meta robots tag és una etiqueta que informa als motors de cerca què seguir i què no seguir. És un fragment de codi a la secció <head> de la vostra pàgina web. És un codi senzill que us dóna la possibilitat de decidir quines pàgines voleu ocultar dels rastrejadors del motor de cerca i quines pàgines voleu que indexin i consulteu.

Una altra funció de l’etiqueta meta robots és que informa als rastrejadors del motor de cerca quins vincles segueixen i quins vincles per aturar. Quan tinguis molts enllaços que surten del teu lloc web, hauríeu de saber que es perd un suc de Google. I, com a resultat, el vostre rang de pàgina baixaria. Aleshores, el que vol fer és mantenir aquest suc amb alguns dels enllaços, i li indiqui als rastrejadors del motor de cerca que no segueixin els enllaços que surten del seu lloc perquè, en fer-ho, també prendran part del vostre suc de Google amb ells.

Si encara no teniu una etiqueta de meta robots, no us espereu. De manera predeterminada, els rastrejadors del motor de cerca indexaran el vostre lloc i seguiran els enllaços. Permetin-me deixar clar que els rastrejadors del motor de cerca que segueixen els vostres enllaços no són gens malament. La pèrdua de part del vostre suc no afectarà el vostre lloc a canvi d’atraure l’atenció d’altres llocs web als que us vinculi. De fet, no recomano utilitzar nofollow en absolut si no teniu massa enllaços de sortida.

Bàsicament, l’etiqueta meta robots es pot dividir en quatre funcions principals per als rastrejadors del motor de cerca:

SEGUIR: una ordre per al rastrejador del motor de cerca per seguir els enllaços d’aquesta pàgina web
INDEX: una ordre per al rastrejador del motor de cerca per indexar aquesta pàgina web
NOFOLLOW: una ordre per al rastrejador del motor de cerca que no segueix els enllaços d’aquesta pàgina web
NOINDEX: una ordre per al rastrejador del motor de cerca NO per indexar aquesta pàgina web
Bastant simple no? Ara t’estàs dient “Heck és tot això? Vaig pensar que era un programa boig que triga anys i anys a estudiar “.

Bé, hi ha alguns comandaments més per a l’etiqueta meta robots, però aquestes quatre són les funcions principals. Aquests quatre són els que més s’utilitzen per a robots meta.

Si em preguntes, meta robots tag són petites coses al SEO del vostre lloc que podeu utilitzar per controlar el vostre suc de Google. Personalment no utilitzo el Noindex, però de vegades no faig servir. No preguntes per què? És personal. Haha!

Un exemple d’un codi d’etiquetes meta robots es veuria així:

<meta name = “robots” content = “index”>

El que fa aquesta etiqueta és indexar la pàgina web en què es troba. És com dir-li a algú que vindrà un got d’aigua per aconseguir un got d’aigua. Perquè de nou, de manera predeterminada, el motor de cerca ja indexa el vostre lloc encara que no utilitzeu aquest codi.

I també podeu combinar les ordres si així ho desitja:

<meta name = “robots” content = “noindex, nofollow”>

Per a mi, aquest codi és bo per tenir en compte, especialment si està tractant d’estalviar el suc de Google aplicant els segments de sortida. A part d’això, no és una cosa que voldreu continuar comprovant quan optimitzeu el vostre lloc web de SEO.

https://mentedigital.es/

Leave a Reply

css.php