Identifica’t amb la teva marca personal!

Identifica’t amb la teva marca personal!

En aquests temps crear una marca personal és molt important, ja que és la carta amb la qual es presenten els professionals en els temps que corren. Els experts en recursos humans no paren de repetir l’important que és tenir cura de com ens venem al públic i els valors que transmetem com a professional.
Ja que hi ha de tenir una estratègia de màrqueting, de certa manera. El primer canvi és el primer pas lògic, si el que desitja és canviar de carrera o fer que siguin noves característiques que destaquin en la marca personal, no queda d’altra que modificar la carta de visita. A hores d’ara aquesta és la nostra presència a les xarxes socials.
Connectar amb les persones de les noves indústries, publicar contingut nou, i actualitzar les nostres descripcions són un punt clau per poder vendre’ns al món d’una manera innovadora. Busca entre els punts forts de la marca personal ja que s’han creat aquells els quals podran funcionar en el nou entorn.
Això és molt més fàcil del que sembla, ja que alguns coneixements i capacitats tenen aplicacions i usos en aquest nou terreny, només cal saber ser creatius i saber presentar el que ara presentes a una nova llum.

Enforteix el teu títol

La persona que hagi estat buscant feina en una indústria diferent o en una posició diferent, quan té un títol destacat en un terreny que haurà viscut en carn pròpia.
Ja que de vegades solen dir que ocupes una posició la qual no estan buscant en el moment, donen per fet que no estàs preparat per a la nova posició, i no són capaços de veure el potencial del teu títol i el teu acompliment en la indústria, per el que es pot dir que el títol també val en la marca personal d’origen no funciona a la nova posició, i cal buscar un altre element necessari com a via per arribar al mercat.

Per descomptat el més important és saber com connectar amb ells i per això cal conèixer el mercat i sobretot conèixer a qui servirà com a clau per arribar al mercat, cal saber el que volen escoltar els encarat dels recursos humans de la nova carrera i saber com parar-se davant d’ells. Les revolucions necessiten una persona que les compti, així que has d’explicar per què i com es faran els canvis, tots aquests consells s’han de prendre en compte i els resultats seran reforçar la teva marca personal.

 

agencia seo barcelona- agencia marketing online barcelona

Leave a Reply

css.php