Construcció d’enllaços: maneig del nostre lloc web

Construcció d’enllaços: maneig del nostre lloc web

La construcció d’enllaços és una cosa que hem de considerar, ja que és un factor que intervé de manera directa en el maneig de la nostra pàgina o lloc web. Hi ha diverses eines de construcció d’enllaços que poden ajudar-nos en aquesta terea, en l’anàlisi de les pàgines i contribueixen als esforços de vinculació.
Eines per a la construcció d’enllaços

Si comptes amb temps i un pressupost que permeti invertir una mica en aquestes eines, pots fer ús de les següents a esmentar:
1- Nightwarch.io. És una eina de construcció d’enllaços pràcticament nova, posseeix la capacitat de supervisar cent paraules clau i vint dominis. Com succeeix amb la majoria de les eines, Nightwatch et dóna el poder de monitoreas els teus enllaços de retrocés, rastrejar les teves qualificacions i altres activitats. A més, brinda excel·lents efectes visuals, el que la torna agradable per a la vista. També pot ser connectada a motor de Console i Google Analytics.

2- LittleWarden.com. És una eina que verifica els registres i les redireccions de l’intercanvi de correu, a més, té la capacitat de supervisar els diferents canvis efectuats en el títol de la pàgina, la qual cosa pot resultar molt útil, ja que s’han vist millores grans en els rànquings i les conversions després d’haver alterat els títols dels llocs web. LittleWarden monitoritzes tot el que representa algun podeer d’afectar de manera negativa o perjudicial la seva classificació.

Les eines anteriors són pagades, si tens la possibilitat d’accedir a una, és aconsellable ja que les seves funcions són ampliar i efectives. No obstant això, si el teu pressupost no et permet gastar en la construcció d’enllaços, hi ha eines gratuïtes, encara que les mateixes compleixen funcions més específiques, entre les quals podem esmentar:
1- Siteliner.com. Aquesta és una eina que ens ajudarà a trobar contingut duplicat i enllaços trencats. Els enllaços trencats representen una experiència negativa per a l’usuari i el contingut duplicat pot comportar un veritable problema amb Google i la seva normativa.

2-Firstlndexed.com. Aquesta eina ens facilita la informació sobre quan es va indexar per primera vegada una ubicació de recurs uniforme, és a dir, un URL. Si s’intenta afegir enllaços a una pàgina, i no es coneix l’antiguitat d’aquesta pàgina, aquesta eina pot oferir informació sobre l’actualitat del contingut, és a dir, si et trobes en una excel·lent pàgina, que va ser indexada per primera vegada, fa 15 anys, el més lògic és verificar que tot el contingut sigui rellevant i precís avui dia.

agencia seo barcelonaagencia marketing online barcelona

Leave a Reply

css.php