Video marketing

Es preveu que aquest any s’invertiran més de 200.000 milions de $ en publicitat a nivell online. Aquesta inversió també inclou als mitjans socials que ja formen part del dia a dia de milions d’usuaris. L’estratègia social mitjana s’ha convertit en la millor basa per al màrqueting digital.

Les xarxes socials van sorgir per connectar a persones que estaven separades per milers de quilòmetres. I ara aquest concepte, permet a les marques allunyar-se del sorollós món de la publicitat tradicional. I utilitzar les plataformes socials com a punt de trobada i activació del seu públic objectiu.

És així com s’ha donat pas al concepte de Social Media Marketing segons aconsella la agencia seo barcelona

Una tècnica mitjançant la qual crear valor de marca, engagement i rellevància i que ja és la base de qualsevol estratègia a nivell digital.

Al llarg del dia, entrem en plataformes socials més 2 hores segons un estudi realitzat per GlobalWebIndex. I les estratègies de marques han de saber com ocupar aquestes hores mortes que els consumidors passen a internet en recerca de contingut de valor.

Què mètriques són les més rellevants en una estratègia Social Media Marketing?
Una de les grans avantatges del Social Media Marketing o d’aplicar estratègia social mitjana, és que permet mesurar els resultats de les accions. Això és una part fonamental, ja que el mesurament forma part dels punts més importants de les accions de màrqueting.

L’elecció de mètriques dependrà dels objectius que et proposis aconseguir i el nivell d’interacció o engagement que vulguis assolir.

Aquestes mètriques són una recomanació per mesurar l’efectivitat i abast d’una acció digital en xarxes socials.

Taxes de conversió per xarxa social
Nivell de compartició del contingut en vídeo
Augment del engagement en els perfils socials
Ràtio de click-through
Temps de visualització
Captació de leads després de veure el vídeo
Trànsit cap al teu lloc web
Nombre de reproduccions noves i recurrents
Nombre i qualitat dels registres
Un cop tinguis clares les teves mètriques, el següent pas que has de donar és triar quin tipus de contingut vols generar.

Tipus de Social Media Vídeo que milloren el posicionament de marca en xarxes socials
Dins de tots els formats possibles, el contingut Social Media Vídeo és el més adequat per arribar als consumidors actuals. I el que major impacte genera en la ment dels consumidors.

El Social Meedia Vídeo ja que és capaç d’arribar a les emocions dels usuaris, generar entreteniment i és un format molt dinàmic.

Tant és així, que la majoria de contingut que es genera i difon en xarxes socials és en aquest contingut multimèdia. Dins d’aquest format, hi ha diversos tipus de vídeos i cada un d’ells aconsegueix connectar amb diversos tipus d’usuaris i genera diferents nivells d’impactes i conversions.

vídeo storytelling
Es tracta d’explicar una història al voltant de la marca. Aquest tipus de vídeo és utilitzat per les marques quan fan branded content. Amb ell, aconsegueixen arribar als diferents tipus de consumidors amb històries que es fan virals gràcies a la difusió dels usuaris de les xarxes socials.

vídeo testimonial
Aquest tipus de vídeo es fa servir quan el que es comercialitza és un servei, ja que de vegades és difícil de crear un altre tipus de vídeo si no es vol desvincular la marca del contingut que es genera. Potser és el menys dinàmic, però dota de gran valor per la credibilitat que proporciona el testimoni d’un client real.

vídeo viral
Si hi ha un tipus de vídeo que inunda totes les xarxes socials són els vídeos virals compartits pels propis usuaris. Té tots els elements perquè es propagui de perfil en perfil i en pocs minuts és capaç de donar la volta al món, fins i tot arribant a colar-se en grans mitjans de comunicació.

vídeo demostratiu
Apple, GoPro o Nike, són les marques que millor saben treure profit a aquest tipus de contingut que genera gran notorietat de marca. Mitjançant vídeos curts i dinàmics aconsegueixen mostrar les característiques i funcionalitats dels seus productes i, a més, enganxen als consumidors.

Vídeo amb influencers
Els influencers, juntament amb el contingut en vídeo són els grans protagonistes de les xarxes socials pel dinamisme que generen. Els prescriptors saben com activar als seus seguidors, el que fa que una marca guanyi en reputació i millori el seu posicionament i engagement.

Els influencers ajuden a reforçar l’estratègia social mitjana digital basada en Social Vídeo
Hi ha vegades que les marques necessiten recolzar-se en altres elements de màrqueting per impulsar una campanya en xarxes socials. O bé per reforçar l’abast de la marca o perquè vol vincular-se amb un tipus de prescriptor concret. D’aquí, que recorrin al màrqueting de influencers per reforçar la seva estratègia de Social Vídeo.

https://mentedigital.es/agencia-seo-barcelona/

Leave a Reply

css.php