Els 301

Estalviï esforços de SEO amb un 301 Redirect

Hi ha molt que va en el redisseny d’un lloc web. No obstant això, a causa que les seves eleccions poden impactar la seva SEO, és important prendre un enfocament molt acurat abans que el seu lloc entri en funcionament. Pot ser necessari redissenyar el lloc web de l’empresa per mantenir-lo “fresc” o si l’empresa ha realitzat un gran esforç de canvi d’imatge. No hi ha res dolent en voler canviar el seu lloc web. En general, pot ser una mesura estratègica que beneficiarà al seu negoci a llarg termini. No obstant això, poden sorgir complicacions si no s’executa correctament.

No caiguis en el parany de redissenyar el teu lloc sense fer servir 301 redireccions. Aquí hi ha més informació:

No importa el acurat que sigui en el procés de redisseny, poden sorgir 404 errors. Quan algú sol·licita una pàgina que no existeix, es produeix un error 404. Hi pot haver una varietat de raons per això, incloent problemes tècnics, contingut eliminat i si ha estructurat les URL de la seva pàgina. Si hi ha moltes pàgines que tenen aquests errors, això li diu als motors de cerca que el seu lloc podria estar incomplet, el que podria tenir un impacte negatiu en la seva estratègia de SEO segons un expert en seo barcelona.

L’objectiu, llavors, és fer el possible per minimitzar el dany. Aquí és on entren els 301 redireccionaments. Tingueu en compte que no només s’han d’utilitzar a l’redissenyar un lloc, sinó que són útils durant la vida útil del lloc. Això es deu al fet que fins i tot si tot sobre el seu programa de SEO està a l’una, obtenir 404 errors serà inevitable. Per exemple, si un blogger comet un error tipogràfic a la URL a enllaçar amb el seu lloc, aquest es registrarà com un error 404 en les eines per a administradors web de Google. La implementació de 301 redireccions pot realment ajudar a guardar el seu programa de SEO, així que vos de no oblidar-los!

Dona de negocis amb una etiqueta amb disseny web escrit en ellaAl passar pel procés de redisseny, el primer que ha de fer és obtenir un compte d’Eines per a administradors web de Google perquè pugui realitzar un seguiment de tots els aspectes tècnics del seu lloc, inclosos els errors 404 que pugui tenir.

Realitza un seguiment de cada URL en un full de càlcul i redirigeix ​​manualment tantes com puguis. És molt millor redirigir manualment a la pàgina correcta, en lloc de fer un redireccionament global per a tot el que hi ha al seu lloc. Per exemple, si ha reestructurat les URL de la pàgina com a part del redisseny, voldrà fer un redireccionament manual 301 a la nova pàgina perquè el visitant del lloc no se senti decebut.

En alguns casos, pot ser possible mantenir l’estructura URL d’un nou lloc web, però si el contingut està canviant, sovint té sentit canviar la URL juntament amb ell. Aquí és on entra en joc la redirecció 301. Li diu als motors de cerca que la pàgina antiga ha estat moguda a una nova URL i ja no existeix. La redirecció 301 també envia automàticament a un visitant del lloc web a la nova pàgina, com indica una agència seo barcelona.

Un factor important en la classificació dels motors de cerca és la confiança. Els motors de cerca afavoreixen els llocs web que són vells i tenen enllaços rellevants que apunten a ells. Sense implementar la redirecció 301 d’una pàgina antiga a la nova, als motors de cerca la nova pàgina és totalment nova, quan en realitat no ho és. Una pàgina que és considerada com a nova bàsicament començarà de nou, mentre que una redirecció 301 pot mantenir alguna cosa del poder i la credibilitat de la pàgina antiga. Una redirecció 301 pot no passar tot el poder d’enllaç d’una pàgina web a la nova pàgina, però és la millor manera de tractar de mantenir tanta energia com sigui possible.

També voldràs fer una redirecció global 301, que et cobrirà per tota la resta. Per exemple, si algú escriu accidentalment la URL incorrecte, obtindrà un error 404, llevat que tingui una redirecció 301 global.

SEO. Dard al centre del blancoSucede amb massa freqüència. El propietari d’un lloc web pensa que està fent alguna cosa gran al redissenyar el seu lloc web i pensa que això resultarà en un augment de vendes i clients potencials. Llavors s’adonen que, en canvi, ha passat el contrari. El trànsit del seu lloc web ha caigut dràsticament després de llançar el nou lloc. Això es deu al fet que no van implementar la redirecció 301. Totes les pàgines internes del lloc són ara “noves” i és com començar de nou.

No deixis que això et passi a tu! Si està considerant redissenyar un lloc web i necessita canviar les URL, assegureu-vos d’implementar la redirecció 301. És probable que segueixi veient una esllavissada en el trànsit al principi, però no serà tan greu i rebotarà molt més ràpid que si la redirecció 301 no hagués implementat, com afirma l’agència màrqueting en línia.

Leave a Reply

css.php