Trucs de seo

Benvinguts a tots a aquesta edició d’eines i recursos blog el que ens porta aquí com el títol ho indica són els trucs de posicionament, tècniques SEO, molt podran trobar a la xarxa sobre “trucs de posicionament”, “millorar el seu posicionament”, ” augmentar pa “,” trucs de google “, llibres i llibres, fulls i mes fulls del que s’ha tornat una ciència” posicionar una web “, primer de tot i primer que tot haurem de fer una referència als” falsos trucs de posicionament “, per saber a què ens atenim quan fem malament una alta web, per començar amb els falsos trucs els prepari un petit resum: falsos trucs de posicionament

Una sèrie de trucs de posicionament que es denominen pels administradors web “falsos trucs de posicionament” i és en aquest tipus de trucs en els quals no hem de caure, per no perdre la nostra posició en cercadors importants com són google, altavista, yahoo, dmoz entre altres, hi ha pàgines encarregades suposadament de millorar el nostre posicionament demanant a canvi sumes de diners que poden variar en suma d’acord a la quantitat d’altes en cercadors que desitgem, aquest tipus d’empreses solen caure en politiques que a google no li agrada del tot, però perquè culpar google per penalitzar els nostres blocs o sites sent que són aquestes mateixes “empreses” els que ens fan quedar malament parats davant d’aquest tipus de trucs que l’únic que aconsegueixen és comprar trànsit barat que a la llarga, no ens serveix ni a nosaltres ni a google, de fet google ja té un lloc perquè els administradors web puguem “denunciar” aquest tipus de pàgines que infringeixen i es posicionen ben amunt recibie ndo milers de visites però tenint res a veure amb el que aporta el seu lloc a la xarxa, si vols denunciar algun lloc pots fer-ho en aquesta pàgina, l’equip de google s’encarregués de revisar el teu denúncia i si infringeix les polítiques d’google podrien fins a donar de baixa un bé temps a aquest lloc …

Denunciar llocs fraudulents en el directori de google, també hi ha una altra pagina que google posa a consideració dels administradors web que per a, boc motiu van caure en la mala pràctica de trucs de posicionament i van ser penalitzats, google permet reenviar els llocs i després de ser revisats de tornada, (havent adequat el lloc a les normes de google) poder accedir de nou al directori google i és aquest … Sol·licitar reconsideracion d’alta al directori google. Per evitar aquest tipus de mals de cap elabori una petita llista dels falsos trucs de posicionament que afecten a la directriu de la política de google i que poden ocasionar la nostra baixa del directori, i són aquestes:

»Posar un text del mateix color que el fons (amb el que no es veu) amb les paraules clau.
»Donar alta al directori google, amb paraules claus que després no existeixen en la pàgina.
»Utilitzar excessivament paraules clau que després no figurin per cap lloc a la
pàgina.
»Posar en etiquetes META paraules o frases clau que no són al text de la pàgina.
»Compra o vendre enllaços per augmentar el pagerank.
»Posar un paràgraf entre comentaris HTML amb la descripció del lloc, o repetint paraules clau de la pàgina.
»No usar el Cloaking (programar una pagina per llançar paraules clau diferents i amb alta densitat mentre” passa “el robot de google)
»No enviar a directori google pagines duplicades com www.misitio.com i www.misitio.com/index.html o www.misitio.com/index.php etc.
»Evitar els enllaços ocults i del mateix color que el color de fons de la pàgina.
»Spamear en blocs, blocs, fòrums, i signatures a la xarxa (parlem de milers de signatures).
»No subscriure a les granges d’enllaç (pàgines encarregades de la compra / venda / intercanvi d’enllaços)
»No crear web ombres, o pàgines fantasmes que aputen totes a una mateixa URL.

Qualsevol d’aquestes tàctiques, tècniques o falsos trucs de posicionament poden provocar que google (ull que no només google aquesta prenent aquesta mesura, molts cercadors també estan prenent les precaucions corresponents per evitar ser estafats pels administradors web) ens de la baixa corresponent en el directori i perdre tot el que havíem aconseguit.

D’altra banda i donant una dràstica volta dels falsos trucs de posicionament a les tècniques Seu de posicionament també els prepari uns consells per posicionar els seus blocs i ajudar-los amb les tècniques de posicionament que a mi em van ajudar a augmentar la meva paregarank i saltar a les primeres posicions de google:) Tècniques i trucs de posicionament, como indica la agencia seo barcelona

Leave a Reply

css.php