Google discover

El ‘Feed’ de Google va canviar de nom i disseny, i ve amb més funcions
Com a part del seu vintè aniversari, Google va revelar els seus plans per millorar la recerca, començant amb ‘Google Feed’. Per començar, li va canviar de nom: ara coneguda com ‘Discover’, l’actualització implica un redisseny complet, amb noves característiques per ajudar-te a trobar contingut que s’alineï amb els teus interessos segons la agencia seo barcelona

Originalment presentat al desembre de 2016, Google Feed ha passat per una bona quantitat de canvis al llarg dels anys. Situat en l’aplicació de Google, el feed es va organitzar en dues seccions: la primera et va mantenir actualitzat sobre els teus interessos, com esports, entreteniment i notícies, mentre que el segon feed es va dedicar a informació personal, cites en el teu calendari i detalls de viatges , com hotels i vols. Amb el temps, Google va permetre una major personalització, donant als usuaris la capacitat d’escollir i triar el contingut que volien veure en el seu feed.

Ara, amb Discover, Google té com a objectiu ajudar-te a descobrir contingut que no només és oportú sinó que també s’alinea amb els teus interessos, i ho fa d’una manera visual. Mentre et desplaces, veuràs encapçalats de tema que proporcionen una explicació de per què estàs veient una targeta específica. Al costat del nom del tema es troba una icona de Discover, que també començarà a veure a la Recerca. Si hi ha un tema que t’interessa, en tocar a la icona obtindràs més contingut, a més de la possibilitat d’escollir “Seguir”, que ho afegirà al teu feed.

Si bé la nova característica es proposa brindar contingut nou, Discover també proporcionarà contingut permanent que és rellevant per a tu, fins i tot si l’article no és nou. Per exemple, si estàs planejant un viatge per visitar algun altre país, Discover podria mostrar-te un article amb els millors restaurants de la zona, o llocs turístics suggerits perquè puguis visitar. El mateix passa si estàs interessat en aprendre a tocar algun instrument, o en disseny interior, o en qualsevol dels teus interessos.

Leave a Reply

css.php